Wat mijn miskramen mij vertelden

Mijn 1e gedichtenbundel werd gepubliceerd op mijn 19e, toen ik voor t eerst trouwde en heet: ‘Gedichten van Freya Berveling’. Dit is mijn tweede gedichtenbundel.

phpThumb_generated_thumbnail

Mijn gedichten gaan over mijn leven, zoals ik het ervaar. Ze bevatten een taal die iedereen kan spreken; namelijk gevoel. Voor mij is dichten een uiting van het hart. Er gebeuren eenmaal veel dingen in het leven. Elk gedicht heb ik geschreven met heel mijn hart. Dus vaak kan jij jezelf in mijn gedichten terug vinden. Dingen die gebeuren in het dagelijks leven die mij, maar ook jou, zullen bezig houden. En soms is het fijn om te weten dat jij niet alleen bent met deze gevoelens en ervaringen.

 

 

“Wat mijn miskramen mij vertelden” gaat over de pijn en het verdriet van vier miskramen, waarbij ik in totaal vijf baby’s verloor. De laatste miskraam in januari 2010 bracht een omwenteling in mij teweeg die ik graag deel. Die keer werd ik niet snel weer zwanger en doorleefde de hele periode van niet-meer-zwanger-zijn heel bewust, het bracht me naar diepere lagen in mezelf

 

 

 

Klik HIER om het boek te bestellen

U kunt het 48 pagina’s tellende boek kopen voor de prijs van € 16,95 (exclusief verzendkosten).

Wil je meer verhalen of anekdotes lezen? Klik dan HIER voor de Facebook pagina 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *