Intuïtief schilderen

Zin om eens even in alle rust te luisteren naar de Stilte in JeZelf? Jouw Ziel? Zin om die Stilte of wellicht bruisende staat van Zijn te schilderen of te tekenen? Kom naar mijn workshop Intuïtief Schilderen.

 

Door een meditatie zullen we tot rust komen, in onsZelf zakken en daar voelen wat er leeft, wat er gehoord wil worden en zichtbaar. Met verf, krijt of potlood kan je uiting geven aan wat er in jouw binnenste leeft, precies op die manier die op dat moment voor jou goed voelt.   Ervaring met schilderen en tekenen is niet nodig. De intentie om in je gevoel te duiken is genoeg. Nieuwsgierig naar wat er wil ontstaan, open voor wat wil komen, ontstaat er een ruimte waarin de mooiste dingen kunnen ontstaan.   Mooi in de zin van: verhelderend, helend en wellicht ook kunstzinnig, maar dat hoeft niet.  

 

Sinds 2008 werk ik volledig intuïtief en schilder van alles. Vaak heb ik niet eens precies door wat ik maak. Soms wordt het me na maanden duidelijk wat een schilderij me wilde zeggen. Soms komt er een gedicht bij en voel ik de boodschap al snel. Soms merk ik al bezig zijnde dat er een verandering in mezelf plaats vind. Heel vaak echter helpt het me om gevoelens die intens zijn, zowel vrolijke, verdrietige of onrustige gevoelens in balans te krijgen. Om een situatie die ik als erg intens ervaar te plaatsen, te verwerken zelfs.

 

Wil jij ook leren je naar binnen te keren en je puur op gevoel te uiten? Dan is deze workshop echt iets voor jou!  

 

€44,= voor een dagdeel

Eén gedachte over “Intuïtief schilderen”

  1. Goedemiddag,

    Mijn vriendin en ik hebben interesse in de workshop Intuïtief schilderen. Welke data zijn er beschikbaar?

    Vriendelijke groet,

    Vincent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *