Wat bied ik?

Diverse soorten therapiesessies.

Er is een sessie om in contact te komen met je ongeboren kindje.

In deze sessie zal ik je begeleiden naar het moment van je miskraam en help ik jou om werkelijk contact te maken met je ongeboren kindje. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit erg mooi en bijzonder is om te doen en inzichten kan geven waar je in je dagelijks leven mee verder kan. De liefde van jou voor je kindje is er gewoon nog, maar andersom is dat ook zo, en dat kan je tijdens een sessie ervaren! Verder doorlopen we de diverse lagen die er in het leven zijn, om zo op allerlei manieren jouw miskraam de plek te geven die het werkelijk verdient.

Sessies om het contact met je lichaam te herstellen en te verdiepen.

Opdat je weer echt “lekker in je vel zit”! We laten ons hierbij leiden door jouw lichaam, jouw baarmoeder. Van daaruit volgen we wat jouw lichaam je wil laten weten. Blokkades heffen we op, zodat de energie weer meer gaat stromen en je lijf zich happy voelt!

Creatief bezig gaan om met je emoties rondom je miskraam bezig te zijn.

Alleen begrijpen is niet genoeg namelijk, verwerken van je emoties is erg belangrijk! Emotie, e-motie, energie in beweging. Dat is precies wat emoties willen, bewegen. Door jou heen. Maar vaak zetten we emoties vast, in onze pijn of boosheid, onbewust. Door je hier bewust van te worden, kunnen de emoties weer gaan stromen en door je heen gaan, zodat je er geen last meer van ervaart. Huilen kan uiteindelijk erg helend zijn, ze wassen je Ziel!

Sessie €75,00 voor het eerste uur. Daarna €15,00 per kwartier erbij.

stap voor stap je miskraam verwerken
stap voor stap je miskraam verwerken

Reactie’s van cliënten :

In gesprek met mijn zielenkindje(s), wat klinkt dat mooi. Dat wilde ik ook wel. Ik vond het spannend, want ik was bang dat ik dat niet kon. Zorgen om niks bleek al snel. Zo makkelijk bracht Freya mij in contact met mijn zielenkindjes. Wat een prachtige ervaring en wat bijzonder. Sinds die sessie ben ik nog steeds in contact met ze.

Daarna deed ik de sessie om in contact te komen met mijn baarmoeder. Dat leek me nog spannender. In contact komen met zielen, daar kon ik me iets bij voorstellen. Maar met je lichaam… Hoe moet dat dan? Zoals gewoonlijk probeerde ik dat te beredeneren met mijn hoofd, maar ik kwam erachter dat het een kwestie van luisteren naar je intuïtie is. Freya zorgde ervoor dat ik me goed kon ontspannen. Daarna trokken we een engelenkaart, ik trok engel Muriël. Deze engel gaf als boodschap mee, dat ik om raad kon vragen en hij zou mij naar het pad leiden.

Daarna lekker liggen op een bedje met een heerlijk warme deken. Ik doe graag mijn ogen dicht en Freya helpt me om vragen te stellen. Mijn aandacht ging volledig naar mijn baarmoeder en toen ging alles vanzelf. Ik kan het beschrijven als een soort luisteren naar je lichaam. Ik voelde dat mijn baarmoeder het zwaar had. Ik voelde ook dat ik moet gaan stoppen met de pil en dat er iets was bij mijn linkereierstok. Dus al mijn aandacht bracht ik naar mijn linkereierstok. Het voelde heel heftig en ik had mijn ogen dicht. Ik kwam er niet uit en Freya stelde voor om Muriël om raad te vragen. Toen zag ik telkens een bloem verschijnen. Eerst groot en dan werd de bloem klein, dat herhaalde zich. De bloem veranderde in een hartje. Ook eerst groot en dan werd het hartje klein. Ik kwam erachter, door de hulp van Freya, dat mijn dochtertje eigenlijk een tweeling had moeten zijn. Mijn dochtertje noem ik altijd “bloemenmeisje”, vandaar de bloem. Het hartje stond voor een ziel. In de eierstok ging de bevruchting mis.

Samen met Freya losten we deze blokkade op.

Mijn lichaam gaf nog meer aan, net alsof het blij was dat ik weer contact maakte. Hoe het gebeurde kan ik niet vertellen, maar ik voelde heel veel tegelijk. Het kwam erop neer dat ik niet goed voor mijn lichaam zorg (en dat is ook zo, ik eet slecht en rook). Ik leef nu bewuster en probeer echt naar mijn lichaam te luisteren. Ik ben gestopt met de pil en ik probeer beter te eten en meer te drinken. Hierdoor ben ik minder moe en heb meer energie. Zo simpel werkt het eigenlijk. Bijzonder he!

Martine.

 

Eén gedachte over “Wat bied ik?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *