the Rite of the Womb

Baarmoederritueel, healing en zegening inéén.

De Rite van de Baarmoeder, of de 13e Rite van de Munay-Ki, is een geschenk aan jezelf en aan alle vrouwen na jou. Het is een ritueel dat op een diep niveau oude (en versere) wonden heelt, waarvan we sommige, onbewust, al generaties met ons meedragen. Het ritueel laat je herboren worden in je kracht, schoonheid en vrouwelijkheid. Je gevoel van zelfvertrouwen en -waardering kan weer vrij gaan stromen. En, je creatiekracht wordt gereactiveerd! Want de baarmoeder is de plek van creativiteit en nieuwe spruiten. Nieuwe plannen stromen ineens moeiteloos de wereld in. Wie wil dat nou niet?
De Rite brengt een natuurlijke balans, maakt zacht en zet je tegelijkertijd terug in je kracht. Ze is een waar geschenk aan jezelf voor echte vrouwen power (en power vrouwen)!

Rite of the Womb
Oceandrum. Vrouwenkracht.

 

 

De Rite heeft mijzelf een enorme boost in energie, zachtheid, heelheid, kracht, plannen en ideeën gegeven. En dat deel ik nu graag met jullie door dit bijzondere ritueel door te geven. Het idee achter de Rite is dat steeds meer vrouwen dit ritueel ontvangen, wombkeeper worden en de kennis doorgeven, waardoor de vrouwenlijn op aarde op collectief niveau geheeld wordt. De vrouwenspirit uit de Andes heeft deze wijsheid doorgegeven, van generatie op generatie, op generatie. Er zit een oeroude wijsheid in verweven, waarvan nu de tijd is gekomen dat zij gedeeld mag worden met de Westerse wereld.

Dit oeroud vrouwen-ritueel van heling en bevrijding uit de Inca’s herinnert ons aan deze essentiële waarheid:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen…
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Bijzonder is voor mij persoonlijk ook dat mijn eerste naam Inca is, en deze wijsheid van de Inca’s komt. 🙂

Nadat je de rite ontvangen hebt kun je je aanmelden op de website als Womb Keeper en mag jij dit geschenk van heling en transformatie doorgeven aan (zoveel mogelijk) andere vrouwen.

Deze inwijding wordt begeleid door Womb Keeper  Freya van der Made-Berveling

Meer informatie vind je op http://theriteofthewomb.com/

Mocht je de Rite willen ontvangen met een groep vrouwen, je eigen maancirkel of je zoekt iets speciaals om met je zusters te doen, stuur me dan een mailtje…

Regelmatig zal ik een Rite of the Womb inplannen, soms ook speciaal voor vrouwen die (meerdere) miskramen of abortussen hebben gehad. Kijk in de agenda voor actuele data.

Rite of the Womb
Rituele cirkel.

 


Deze Rite van de Munay-Ki staat los van de andere 9 Munay-Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen.