Simple Touch

Simple Touch is een healingmethode uit het Aquarius tijdperk. Snel, simpel en effectief. Helen mag steeds makkelijker en sneller. Door zijn eenvoud is deze methode voor iedereen toegankelijk, zowel om te ondergaan, als om te leren. Simple Touch is voor mij een fijne en waardevolle aanvulling gebleken naast wat ik al bied.

Het zelfherstellend vermogen dat ieder mens heeft, wordt weer aangesproken en geactiveerd. Hiervoor gebruiken we ons zuivere bewustzijn, door uit ons denken te stappen. Ons zuivere bewustzijn weet alles. Dus ook wat nodig is om blokkades op te heffen die je belemmeren om voluit gezond te zijn. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kan er healing plaatsvinden, doordat we via Simple Touch makkelijk bij de informatie kunnen die voor jou helpend is.

Ik zie vaak om me heen dat mensen de neiging hebben te focussen op wat ze niet willen, niet kunnen. Sinds ikzelf mijn focus verlegd heb naar wat ik wel wil, waar ik blij van word en waar ik dankbaar voor ben, is mijn leven een heel stuk aangenamer geworden. Sta jij open voor de oneindige mogelijkheden die het leven je te bieden heeft? Wie weet is een Simple Touch sessie dan wat voor jou!

wonderen-bestaan-echt

Simple Touch is ook goed op afstand mogelijk, dus in geval van strenge lockdown, kan ik toch een helpende hand bieden waar nodig.

Mijn opleiding Simple Touch heb ik gevolgd bij Evelyn Krisman. www.evelyn-touch.nl