Wie ben ik

kleinerIk ben Freya van der Made-Berveling.

Ooit heb ik de pabo gedaan en op basisscholen gewerkt. Sinds ik echter steeds meer vanuit gevoel begon te leven merkte ik dat het me tegen begon te staan om kinderen vol te stampen met alle dingen die moeten in ons onderwijssysteem. Ik heb wel een sterke band met kinderen en heb van begin 2002 tot in 2008 op kinderdagverblijven gewerkt, met heel veel plezier. Tegenwoordig werk ik een aantal dagen per week als gastouder, lekker thuis, dus gelijk ook aandacht voor mijn eigen kinderen. Ik geniet ervan ze te zien ontdekken, van het knuffelen en gek doen samen, van simpelweg ZIJN.

Verder ben ik bezig met schrijven, over kinderen en over Liefde. En ik heb workshops, ook over omgaan met kinderen, of over natuur. Meer workshops zijn in de maak. Bewustwording, op welk vlak dan ook, is daarin een belangrijk thema. 

Vanaf oktober 2016 zal ik starten met een HSP-café in Amersfoort. Hou facebook en mijn website in de gaten!

Sinds 2011 ben ik Wielwerktherapeut en sinds 2015 doe ik aan miskraambegeleiding. Ontstaan uit eigen ervaring dat het zo belangrijk is om je miskraam te erkennen en te verwerken. Hierbij is het contact maken met je zielekindje één van de belangrijkste dingen. Verder help ik je graag om je baarmoeder weer een plek van liefdevolle rust en creatie te maken, de pijn en het verdriet te helen.

Verder heb ik 2 gedichtenbundels op mijn staan en schilder ik graag. Deze creatieve kanten van mij krijgen weer meer en meer de ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *