Wie ben ik

kleinerIk ben Freya van der Made-Berveling.

Ooit heb ik de pabo gedaan en op basisscholen gewerkt. Sinds ik echter steeds meer vanuit gevoel begon te leven merkte ik dat het me tegen begon te staan om kinderen vol te stampen met alle dingen die moeten in ons onderwijssysteem. Ik heb wel een sterke band met kinderen en heb van begin 2002 tot in 2008 op kinderdagverblijven gewerkt, met heel veel plezier. Daarna heb ik als gastouder, lekker thuis, gewerkt tot half 2017. 

Sinds 2011 ben ik Wielwerktherapeut en sinds 2015 doe ik aan miskraambegeleiding.  Hiertoe heb ik sessies en geef ik The Rite of the Womb door.

Door de jaren heen heb ik allerlei vormen van healing geleerd, van Reiki tot Simple Touch, een krachtige en eenvoudige methode die ik steeds meer toepas.

Sinds april 2017 ben ik werkzaam als iQcoach, begeleiding van mensen met autisme en ADHD, PTTS en wat er nog meer bij komt kijken. Zie iqcoaches.nl/coach/freya-van-der-made-berveling-woudenberg-soest-amersfoort

Begin 2021 heb ik een bijscholing gedaan: Engelenwijsheid. Ik kan je dan een inzicht helpen krijgen dmv een kaartlegging.

Verder heb ik 2 gedichtenbundels op mijn staan. 

Eén gedachte over “Wie ben ik”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *