Ouderbegeleiding

Ben je op zoek hoe je met je kind om kan gaan? Wil je wel eens even sparren over de opvoeding? En hou je van een holistische complete blik op de zaken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik deed na de havo de pabo en ben dus pedagogisch geschoold. Het onderwijs was het toch niet helemaal voor mij en op mijn 29ste maakte ik de overstap naar de kinderopvang. Jaren heb ik op kinderdagverblijven gewerkt en daarna nog 7 jaar als gastouder thuis in mijn eigen gezin. Ik heb dus uitgebreide ervaring met jonge kinderen en ben zelf moeder van inmiddels 3 twintigers enĀ  een puber.

De kinderen van nu zijn wel echt anders dan de kinderen van 30 jaar geleden merk ik. Steeds vaker passen kinderen niet lekker in het schoolsysteem of zijn ze hooggevoelig. HSP is mij ook niet onbekend. Ook merk ik vaak dat met ouders in gesprek gaan helpt. Als de ouders met zichzelf aan de slag gaan, heeft dat ook invloed op het kind. Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan in ouderbegeleiding, iets wat ik erg leuk vind en graag doe.

Bel gerust voor een vrijblijvend intakegesprek van ca 20 min.