Miskraam begeleiding.

Lieve vrouwe, het is tijd, tijd om jouw baarmoeder weer te helen. Om alle pijn en verdriet los te laten uit je baarmoeder. Om de zielekinderen hun energie weer volledig terug te geven. Velen van ons, ook ikzelf lange tijd, houden onze zielekinderen vast doordat we niet goed rouwen. Doordat het verdriet van miskramen en het verdriet en de schaamte van abortussen te groot is. Doordat we dat niet kunnen handelen, zetten we alles vast. Onze eigen energie, en de energie van onze lieve zielekinderen. Alles wat jij doet nu om jeZelf te helen en je baarmoeder in het bijzonder, helpt jouw zielekinderen verder op hun zielepad. Mijne zijn gidsen en helpen mij nu! Het helpt ook jeZelf, omdat zodra blokkades opgeheven worden, je weer kunt gaan stromen in verbinding met jouw Ziel.Zodat je kunt gaan doen wat jij hier op aarde wenst te doen, misschien zelfs wel voelt te moeten doen, vanuit je Ziel!

Ik kan je helpen op jouw pad, om in verbinding met jouw Zielekinderen te komen, zodat zij hun eigen weg kunnen vervolgen en de Liefde tussen jullie weer sterk voelbaar is! <3
Ik kan je helpen om je baarmoeder te helen, om te vragen wat zij nog nodig heeft. En binnenkort ga ik de Rite of the Womb doorgeven, een healing en blessing inéén! Water is hier erg helpend bij. Water wast alles van ons af, en dan kun je weer stromen. Voel jij je geroepen?? Kijk dan bij Rite of the Womb, baarmoederritueel.

Ben jij nog steeds verdrietig om je miskraam, vraag je je af waarom jij een miskraam kreeg?

Of voel jij je nog altijd, in stilte, schuldig en verdrietig om je abortus?

 

miskraam begeleiding
Wil jij ook contact maken met jouw zielekindje(s)?

Onze zielekinderen willen vaak graag met ons communiceren, om hun Liefde voor ons te laten voelen. Te laten weten dat dood slechts een andere levensvorm is, maar dat zijn wij hier op aarde vaak vergeten.

Mijn zieledochter Aisha komt vaak het makkelijkst bij me, al voor de conceptie met haar schilderij, en door muziek….op de radio, tijdens een biodanza-avond, op facebook, geregeld komt het prachtige liedje Aicha voorbij. Dan voel ik haar, weet ik dat we Verbonden zijn. Maar inmiddels kan ik ook zelf actief contact maken met Marieke, Jelena en Aisha. Dat verrijkt mijn leven!

Ben jij je ervan bewust hoe jouw kindje(s) contact met je maakt?? Zou jij dat willen weten? En wil je werkelijk weten waarom jij een miskraam, of misschien herhaalde miskramen kreeg? 
Ik help je graag op weg!

In een sessie met mij, zal ik je helpen om weer contact te maken met jouw kindje(s). Wellicht herken je van alles, maar besefte je nog niet dat jouw kindje contact met je maakte.

miskraam verwerken
Contact met jouw zielekind is een wonder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *