Miskraam begeleiding


Miskramen

De plek van ongeborenen in je gezin en in je leven zijn heel belangrijk, dat blijkt in familie-opstellingen ook vaak. In mijn blog Van stagnatie naar positieve stroom in mijn leven. is te lezen hoe mijn leven weer begon te stromen en hoe ik eindelijk blokkades kon opruimen nadat ik dit nog eens heel bewust gevoeld en erkend had!

Ben jij toe aan je miskraam verwerken? Om oude pijn nu los te gaan laten, zodat de Liefde over kan blijven, want die blijft, jouw liefde voor je ongeboren kindje èn andersom!

Een miskraam heeft naar mijn idee meerdere lagen:

  • Een fysieke ervaring, al dan niet erg heftig.
  • Een laag van de gedachte, belemmeringen, overtuigingen, al dan niet van jezelf, hebben ooit gezorgd voor het open staan voor een miskraam.
  • Een energetische laag, de plek die de miskraam in het gezin heeft.
  • Een emotionele laag, verdriet, onmacht, boosheid.
  • Een spirituele laag. De ouders kunnen na een miskraam spiritueel erg groeien, de ziel van de miskraam kan als gids/engel aanwezig blijven in het leven van de ouders. Hoe opener de ouders zijn, des te meer ze er van zullen voelen/weten en des te meer ze er ook van kunnen leren op hun levensweg.

Als Wielwerktherapeut  werk ik met al deze lagen en kan je samen met mij aan de slag om je ervaringen te verwerken. Hierbij kijken we naar wat jouw lichaam vertelt, welke gedachten en emoties zitten er nog vast?

En bovenal: ik leer je contact te maken met jouw ongeboren kindje en zo vanuit groter perspectief naar je miskraam te kijken.

Ik heb zelf 4 miskramen gehad, en er uiteindelijk een gedichtenbundel over gemaakt en blogs geschreven.

Ik heb gemerkt dat naarmate het langer geleden is, ze een grotere rol lijken te krijgen. Dat het verdriet weliswaar slijt, maar de liefde niet. De band met ongeboren kinderen, engeltjes, zielekinderen, hoe je ze ook noemen wilt, gaat erg diep. En ik merk dat ik graag anderen help dat ook te gaan ervaren. Ik las eens ergens dat miskramen ontstaan omdat de ziel van het kindje meer aarde-energie wil, om een nog betere engel te zijn. In die zin ben ik dus draagmoeder geweest voor engelen.

 

zieledochters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *