Mijn schilderijen

Ik ben dol op schrijven, altijd al. Op creatief bezig zijn, en dan vooral met verf, maar soms maak ik ook oorbellen voor mezelf, of experimenteer ik met wasco en kaarsvet. Ik oefen me in Helend Schilderen.
Iets wat in een meditatie omhoog kwam. Hier zie je een selectie van mijn schilderijen.

 

Mijn Schilderijen

Eén gedachte over “Mijn schilderijen”

  1. Je t’aime. C’est dit.Mis à part ton adoration illimitée pour moi, je dois conclure que tu serais partant ? Un de ces quatre, il faudra que je fasse un billet sur mon prétendu côté anti-TV primaire et sur les illusions entretenues par ces anti-anti-TV primaires. Euh… c’est clair, ce que je dis-là ?Très clair, et ça m’intéresserait beaucoup. Étudier la TV et les médias en général c’est mon truc, et c’est aussi ce qu’on m’apprend à faire au long de l’année universitaire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *