Energetische huisreiniging

Wanneer is zoiets nou goed om te doen?

Naar mijn idee als je een huis verlaat, gaat verhuizen, is het lekker om je eigen energie mee nemen. De meeste mensen doen dat echter niet. Als je net nieuw in een huis gaat wonen is het ook erg goed, dan kan je alsnog de energie van vorige bewoners eruit zuiveren en je eigen energie neerzetten.

Als er veel ruzies zijn of andere onprettige gebeurtenissen hebben plaatsgevonden is het ook erg goed om te doen. Zie het als schoonmaken, dat doe je ook geregeld, met stofzuiger, een sopje….vinden we allemaal heel gewoon. Inmiddels hou ik hier in mijn eigen huis ook geregeld een ritueel om het energetisch fijn te hebben!

Verder is een huisreiniging erg fijn om te doen als je een fase in je leven afrondt, een nieuwe fase start. Dus ja, ook als je een nieuwbouwhuis betrekt! Vergeet niet dat de grond er al eeuwen ligt en er dus van alles gebeurd kan zijn op de grond waar jouw huis en tuin gebouwd zijn. Er zijn gevallen waarin ik nog heftige energie voel van oorlogen lang geleden! Gevoelige mensen zullen daar last van krijgen, ongedurig zijn, slecht slapen, noem maar op….. dus gun jezelf een huisreiniging šŸ˜‰

In mijn werkruimte reinig ik de ruimte voor en na een sessie, zodat mijn cliĆ«nt een “eigen energie” kan ervaren in de ruimte.

ben-jij-je-bewust

Hoe doe ik dat dan?

Ik maak het hele huis schoon op energetisch niveau, ik zet bescherming om het huis heen, waardoor alle liefdevolle intenties binnen kunnen komen. Ik vraag steun aan engelen om te helpen waar nodig. Ik gebruik Palo Santo, ook wel Heilig Hout genoemd, dat zuivert, ik ben er dol op en vind het erg fijn werken ermee!

energetische huisreiniging
Palo Santo, Heilig Hout, zuivert energetisch.

Verder leg ik soms een “Wiel” volgens de Wielwerkmethode, waarbij ik de energieĆ«n van de windrichtingen uitnodig om jullie als bewoners te steunen om de energie fris, stromend, vernieuwend en in de juiste actie te houden. Dit leer ik jou ook graag als ik bij jou een huisreiniging doe. Zodat je na mijn vertrek zelf ook de kleine schoonmaak kan gaan doen šŸ˜‰

Wiel volgens Wielwerkmethode
Wiel volgens Wielwerkmethode

Reactie’s van klanten:

Al vanaf het moment dat wij in ons nieuwe huis kwamen wonen voelden wij er een negatieve energie. We weten dat er binnen het gezin dat hier woonde veel onenigheid was. De teksten die met stift op de muur geschreven waren, waren daar de stille getuigen van. De spanning tussen de vorige bewoners aan tafel bij de notaris was om te snijden. Wij betrokken ons huis enthousiast en sloegen geen acht meer op de negativiteit die er heerste.
Toen wij onze dochter verwachtten richtten wij dan ook haar kamertje gezellig in, zonder ooit nog te denken aan de teksten op de muren. Na haar geboorte leek zij zich echter niet prettig te voelen in haar kamertje. Ze leek er ook, op een specifieke plek, iets of iemand te zien. Pas toen iemand ons wees op de mogelijkheid dat energie bleef hangen, realiseerden wij ons dat op die plek met stift geschreven was. Nu is daar niets meer van te zien, maar het zit wel nog onder de nieuwe stuclaag.

Wij vroegen Freya om ons huis te reinigen van negatieve energieƫn. Op maandag 10 oktober was het zover. Het was bijzonder om Freya aan het werk te zien. Het voelde alsof ze de ramen open zette, ons huis heeft niet eerder zo fris en vrij gevoeld.
Zij bevrijdde ons niet alleen van negatieve energieƫn van vorige bewoners, ze vroeg ook overleden familieleden te vertrekken en begeleidde een overleden huisdier naar het licht.

Hoewel ik erg sceptisch was, moet ik toegeven dat ik echt verschil merk. Het meest bijzondere vond ik de reactie van mijn dochter. Terwijl Freya in ons huis was zwaaide ze iets of iemand uit. ’s Avonds bij het naar bed gaan zei ze: “mama, oma is weg”. Voor ons genoeg bevestiging dat we er goed aan gedaan hebben Freya uit te nodigen.

Reactie van klanten:

Sinds de huisreiniging in het Ć©ne huis, slaap ik echt veel beter. De wezens die me bang maakten en wakker hielden zijn weg. Gelukkig heeft Freya snel tijd om ook in het andere huis een huisreiniging te kunnen doen, want ik merk nu dat ik daar veel slechter slaap.

-een puber met gescheiden ouders-

 

Richtprijs is ā‚¬50,00 per uur. De ene huisreiniging duurt slechts een half uurtje (ik vermoed dan bijvoorbeeld dat de vorige bewoners vaak mediteerden) of wel 2,5 uur. Om niet voor verrassingen te komen staan, kunnen we daar vooraf iets over afspreken. Vaak kan ik ook al tevoren invoelen of het kort of langer gaat duren.